GRAPHIC DESIGN
UI/UX DESIGN
FULL PORTFOLIO
PROJECT: LEARNING FUTURES
CLIENT: LONDON COLLEGE OF COMMUNICATION
BRIEF:
As the construction of the new building for the London College of Communication draws near, this design proposes a multifunctional space for both students and tutors while embodying the identity of the college. 
DESIGN SOLUTION:
The key word for the design is flexibility; using a diamond pattern it allows flexibility of how the user would want to zone the space, to flexibility of purpose. It is mainly intended as an event space as well as a seating area when it is not in use. The glass panels on the side represent the identity of the college, based on its history and what it means now. When the panels are overlapped, a new image can be seen that incorporates all panels seamlessly using the colours of CMYK.
Research: Mood board + Floor plan
Research: Mood board + Floor plan

The floor plan highlights in yellow the space I plan to use in the new building. The images behind are projects I have taken inspiration from.

press to zoom
Research: Public Questionnaire Results
Research: Public Questionnaire Results

press to zoom
Research: Students & Staff Questionnaire Results
Research: Students & Staff Questionnaire Results

press to zoom
Research: Mood board + Floor plan
Research: Mood board + Floor plan

The floor plan highlights in yellow the space I plan to use in the new building. The images behind are projects I have taken inspiration from.

press to zoom
1/3
Notes
The research that informed all ideas and designs that came after. The project relied heavily on primary research to provide tailor made and accurate results.