UI/UX DESIGN
FULL PORTFOLIO
GRAPHIC DESIGN
PROJECT: LEARNING FUTURES
CLIENT: LONDON COLLEGE OF COMMUNICATION
BRIEF:
As the construction of the new building for the London College of Communication draws near, this design proposes a multifunctional space for both students and tutors while embodying the identity of the college. 
DESIGN SOLUTION:
The key word for the design is flexibility; using a diamond pattern it allows flexibility of how the user would want to zone the space, to flexibility of purpose. It is mainly intended as an event space as well as a seating area when it is not in use. The glass panels on the side represent the identity of the college, based on its history and what it means now. When the panels are overlapped, a new image can be seen that incorporates all panels seamlessly using the colours of CMYK.
FINAL OUTCOME
Function: Public Events
Function: Public Events

These visuals illustrates how the space can be used for public activities/events by zoning, using the designed modular additions and lighting. The seating could be used as a rest/reading area, or to gather a small audience for a presenter to relay information to guests such as on open days.

press to zoom
Function: Presentations
Function: Presentations

A render of how the bleacher-style bench would work. The seating could be used as a rest/reading area, or to gather a small audience for a presenter to relay information to guests such as on open days.

press to zoom
Function: Evening Gathering
Function: Evening Gathering

In the evenings the space could be used for events and ambient lighting comes from the modular tube lighting and detachable hanging vintage bulbs create a relaxing atmosphere. An LED LCC sign is used for branding.

press to zoom
Function: Public Events
Function: Public Events

These visuals illustrates how the space can be used for public activities/events by zoning, using the designed modular additions and lighting. The seating could be used as a rest/reading area, or to gather a small audience for a presenter to relay information to guests such as on open days.

press to zoom
1/3
Notes
The final outcomes were informed by both primary and secondary research to product a multi-functional and modular space than can be adapted to suit the needs of the user(s).