GRAPHIC DESIGN
UI/UX DESIGN
FULL PORTFOLIO
PROJECT: FINAL MAJOR PROJECT
LOCATION: ROYAL VICTORIA DOCKS
BREIF:
On a visit to The Crystal at the Royal Victoria Docks, I was inspired by 
DESIGN SOLUTION:
The key word for the design is flexibility; using a diamond pattern it allows flexibility of how the user would want to zone the space, to flexibility of purpose. It is mainly intended as an event space as well as a seating area when it is not in use. The glass panels on the side represent the identity of the college, based on its history and what it means now. When the panels are overlapped, a new image can be seen that incorporates all panels seamlessly using the colours of CMYK.
FINAL OUTCOME
Aerial View
Aerial View

Aerial View with Context
Aerial View with Context

Scale Model + Poster
Scale Model + Poster

Aerial View
Aerial View

1/6
Notes
The final outcomes were informed by both primary and secondary research to product a multi-functional and modular space than can be adapted to suit the needs of the user(s).