GRAPHIC DESIGN
UI/UX DESIGN
FULL PORTFOLIO
PROJECT:
INTERACTIVE INSTALLATION AT
THE DESIGN MUSEUM
CLIENT: WILDERNESS FOUNDATION UK
BREIF:
The Wilderness foundation is staging a branded event at the new Design Museum. In the wild, people experience a deep sense of belonging, centeredness, and peace. If humanity does not protect wild spaces, our children will never experience this transformation.
DESIGN SOLUTION:
The key word for the design is flexibility; using a diamond pattern it allows flexibility of how the user would want to zone the space, to flexibility of purpose. It is mainly intended as an event space as well as a seating area when it is not in use. The glass panels on the side represent the identity of the college, based on its history and what it means now. When the panels are overlapped, a new image can be seen that incorporates all panels seamlessly using the colours of CMYK.
FINAL OUTCOME
design museum mezzanine 5 in context
design museum mezzanine 5 in context

press to zoom
Design museum mezzanine area with top
Design museum mezzanine area with top

press to zoom
Design museum mezzanine area ext 4 in context
Design museum mezzanine area ext 4 in context

press to zoom
design museum mezzanine 5 in context
design museum mezzanine 5 in context

press to zoom
1/3
Notes
The final outcomes were informed by both primary and secondary research to product a multi-functional and modular space than can be adapted to suit the needs of the user(s).